0761 - 11 46 36tottetrollet@gmail.com

Vägledning Landskrona Höör

Vägledning i Landskrona och Höör

Behöver du hjälp med vägledning och kommer från Landskrona eller Höör med omnejd, så har du kommit helt rätt. Jag har möjlighet att vägleda alla som behöver vägledning, oavsett anledning. I mitt arbete, så har jag arbetat mycket med själavård och healing. Jag har både möjlighet att hjälpa till med kommunikation till de själar som redan finns på ”andra sidan” och de som ännu inte har gått över dit, men som behöver hjälp att hitta vägen som leder dit.

Jag har varit mottaglig länge

Jag har haft gåvan att kommunicera med själar och andar i många år. Jag har dock fått höra att det är rena pseudovetenskapen, men jag är fullt övertygad om att det jag upplever är verkligt. Jag är övertygad om att jag inte är det enda medium, som har råkat ut för liknande situationer med folk som inte tror på det jag jobbar med och som vill att jag inte skall fortsätta min verksamhet.

Vad erbjuder jag?

Jag erbjuder som sagt vägledning åt alla som är intresserade av och i behov av detta. Jag kan även erbjuda husrensning, seanser och djurkommunikation. Jag är öppen för de flesta typer av uppdrag och för mig spelar det ingen roll, om du bara behöver litet hjälp av mig eller om du är i ett större behov av andlig rådgivning. Jag ser till att du får den hjälp, som du behöver, när det kommer till medial verksamhet och andlig vägledning med mera.

Vore detta någonting för dig?

Om du är intresserad av min verksamhet och mina tjänster, så kan du kontakta mig, så kan jag berätta mera utförligt om mina tjänster och hur jag arbetar. Jag ser verkligen fram emot att kunna vägleda dig. Jag kan göra det möjligt för dig att må bra och jag gör skillnad.